Hovězí na celeru
Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být jednou z možností, kterou lze snadno připravit.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 830 kJ / 1 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,51 g |
| Tuky | 93,96 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,68 g |
| Sacharidy | 34,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Moje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 10 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 11 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 4 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 7 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 7 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 9 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 9 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 12 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na celeru,
hovězí maso na celeru,
hovězí pečeně na celeru,
recepty hovězí maso na celeru,
recept hovězí na celeru,
hovězí celer,
hovězí na celeru recept,
maso na celeru,
celer recepty,
recepty hovezí na celeru,
hovězí na celeru,
hovezi v celeru,
hovězí mase na celeru,
hovězi na celetu,
hovezi zadni na celeru,
hovězí kostky na celeru,
hovězí zadní recepty,
hvězí maso,
hověz maso ragú,
hovězí na celer
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
cibule,
špek,
pasta sardelová,
mouka hladká,
smetana,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Jen jsem neměla hovězí vcelku,byly plátky.Tak jsem po uležení masa druhý den rozškvařila kostičky slaniny,na to vložila"masový"základ a pak už dál podle uvedeného postupu