Jehněčí na kořenové zelenině
Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu, obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní jehněčí pečeně. Koření, víno a zelenina, jednoduchá, ale výborná, kombinace.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 179 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,89 g |
Tuky | 162,72 g |
Vláknina | 24,65 g |
Cholesterol | 864 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,99 g |
Sacharidy | 41,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryG2
Moje poznámka
Jehněčí na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryG2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 1 hodinou
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 2 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 4 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 4 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
slanina,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
protlak,
vývar masový,
víno bílé,
hořčice,
koření nové koření,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)