Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 167 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,04 g |
Tuky | 76,84 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 585 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 9,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme hořčici a za stálého šlehání (stačí vidličkou) přiléváme tenkým pramínkem olej.
Krok 2: Okurku nakrájíme na jemno. Sardelky utřeme.
Krok 3: Do připraveného základu přidáme okurku, utřené sardelky nebo sardelovou pastu a kapary.
Krok 4: Dochutíme citronovou šťávou a jemně strouhanou kůrou, nejlépe z bio citronu.
Krok 5: Rukolu opatrně promícháme s připraveným dressingem.
Zveřejněno 15. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní rukolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RR8
Moje poznámka
Pikantní rukolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RR8
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 36 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Suroviny:
rukola,
hořčice,
olej olivový,
okurky sterilované,
kapary,
kůra citronová,
šťáva citronová
Komentáře (2)