Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 3,10 g |
Vláknina | 43,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Moje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 20 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 23 minutami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 8 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 10 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 12 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 12 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 12 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 13 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Tématické fráze:
košťál,
koštály,
co je košťál,
co s košťálem brokolice,
menu doma polevka brokolice,
polévka z koštálu,
co s košťálem od brokolice,
brokolice do mrazáku,
co je to koštal,
co jsou košťály,
co obsahuje koštál z brikolice,
polévka z brokolicového košťálu,
košťál z borkolice,
polévka z brokolice,
brokolicová polévka i s košťálem,
recept z kostalove zeleniny,
recept košťálové zeleniny,
košťál v polévce,
brokolicová polévka,
brokolicová polévka podle pauluse
Suroviny:
brokolice,
voda,
brambory,
mléko,
solamyl,
olej,
chléb,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Je vseobecne znamo, jakym zpusobem je po sklizni osetrovana ta takzvane "prumyslova", kterou obycejne kupujeme v marketech.
+
A do mrazáku na vývar...To mě taky nenapadlo
Já si košťály dávám do mrazáku a používám spolu s kořenovou zeleninou při přípravě masových vývarů.