Jehněčí na kořenové zelenině
Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu, obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní jehněčí pečeně. Koření, víno a zelenina, jednoduchá, ale výborná, kombinace.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 179 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,89 g |
Tuky | 162,72 g |
Vláknina | 24,65 g |
Cholesterol | 864 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,99 g |
Sacharidy | 41,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryG2
Moje poznámka
Jehněčí na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryG2
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 13 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 15 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 15 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
m.medunova před 43 minutami
Krůtí guláš
akalina1 před 2 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 13 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 13 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 13 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 13 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 15 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
slanina,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
protlak,
vývar masový,
víno bílé,
hořčice,
koření nové koření,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)