Postup přípravy
Krok 1: Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame, filety v nej obalíme a necháme v chladničke odležať aspoň 2 hodiny.
Krok 2: Potom filety na panvici na oleji z oboch strán opečieme.
Krok 3: Mrkvu a zeler zvlášť nahrubo nastrúhame.
Krok 4: Na taniere rozložíme listy šalátu a ozdobne strúhanú mrkvu, zeler a kolieska redkvičky.
Postriekame olejom a jemne osolíme. Krok 5: Na prichystanú zeleninu uložíme rybacie filety a hneď podávame.
Postriekame olejom a jemne osolíme. Krok 5: Na prichystanú zeleninu uložíme rybacie filety a hneď podávame.
Zveřejněno 20. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s pikantní marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRp6
Moje poznámka
Rybí filety s pikantní marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRp6
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
olej,
olej olivový,
med,
chilli paprika čerstvá,
šťáva citronová,
nať petrželová,
pepř bílý,
sůl,
salát hlávkový,
mrkev,
celer,
ředkvičky,
koření provensálské
Komentáře (3)
Ale...ono to nie je zlý nápad s tou marmeládou, vyskúšam a dám vedieť.
Ale i s marinádou bude rybička moc fajn. Mám v mrazáku ještě kapra, tak si ho udělám.