Vepřová plec na smetaně
Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou, kterou dochutíme hořčicí a citronovou šťávou. Věřím, že bude chutnat.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 655 kJ / 2 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,18 g |
Tuky | 165,52 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKBl
Moje poznámka
Vepřová plec na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKBl
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 14 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 32 minutami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 1 hodinou
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 2 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 2 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 6 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 7 hodinami
Jogurtové muffiny
Fitulka před 8 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
smetana,
hořčice,
šťáva citronová
Komentáře (5)