Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech
Játra bychom do svého jídelníčku měli jednou za čas zařadit, protože jsou skvělým zdrojem vitamínů a minerálních látek. Zde jsou obohacena o papriku a rajčata, pikantnost jim dodá klobása a česnek. Zkuste ochutnat.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 619 kJ / 1 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,04 g |
Tuky | 99,94 g |
Vláknina | 11,92 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 58,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7LA
Moje poznámka
Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7LA
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 3 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 4 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 5 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 6 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
slanina,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
klobása pikantní,
česnek,
protlak rajčatový,
vývar masový,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (2)