Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech

Játra bychom do svého jídelníčku měli jednou za čas zařadit, protože jsou skvělým zdrojem vitamínů a minerálních látek. Zde jsou obohacena o papriku a rajčata, pikantnost jim dodá klobása a česnek. Zkuste ochutnat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

5. 7. 2023 17:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 619 kJ / 1 582 kcal
Bílkoviny108,04 g
Tuky99,94 g
Vláknina11,92 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,13 g
Sůl5,50 g
Sacharidy58,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 7. 2023 06:23

:-)<3:yes::yes::-Kskvělé

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, cibule, slanina, paprika čerstvá bílá, rajče, klobása pikantní, česnek, protlak rajčatový, vývar masový, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y7LA