Grilované maso (zbylé) v omáčce s koprem
K létu patří i grilovaní. Pokud vám po něm zbylo maso, můžete ho upotřebit ve smetanové omáčce provoněné koprem. Její příprava není nijak náročná a tak do půl hodiny budete mít hotové jídlo na stole.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 31,10 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 41,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované maso (zbylé) v omáčce s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkq2x
Moje poznámka
Grilované maso (zbylé) v omáčce s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkq2x
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 36 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 42 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Suroviny:
maso,
pórek,
máslo,
mouka hladká,
hořčice,
cukr,
mléko,
vývar masový,
smetana zakysaná,
koření nové koření,
bobkový list,
kopr,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)