Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 547 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,25 g |
Tuky | 7,70 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 263,25 g |
Postup přípravy
Povrch uhladíme mokrou rukou, môžeme posypať semienkami.
Znovu zakryjeme a necháme stáť 20 minút. Krok 4: Po uplynutí tejto doby by forma mala byť plná a presunieme ju do rúry rozohriatej na 230 °C. Krok 5: Pečieme 20 minút, potom teplotu znížime na 190 °C a pečieme ďalších 25 minút.
Zveřejněno 2. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoZQ
Moje poznámka
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoZQ
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 15 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 17 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 3 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 5 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 6 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 8 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 9 hodinami
Suroviny:
voda,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
kmín drcený,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
Komentáře (36)
Rozhodně, ho zbaštíme a bude druhý pokus.
Na vrch nic netreba. Iba stierkou presunies cesto.
Cesto vo forme môžeš nechať aj dlhšie, neutečie. Proste aby forma bola plná a cesto samá bublina.