Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 502 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,47 g |
Tuky | 40,74 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Moje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
omeleta se žampióny,
žampionová omeleta,
omeleta s žampiony,
uprava žampionů,
amoleta se žampiony,
žampiony recepty,
omoleta se žampiony,
vaječná omoleta se žampiony,
žampiony úprava,
omeleta plnena zampiony,
žampionová amoleta,
vaječná omeleta plněná žampiony,
vajecna omoleta,
vajecna amoleta se žampióny,
omeleta se žampiony a sýrem,
vaječná omeleta se strouhankou,
žampionová omeleta recept,
vaješná omeleta se zampiony,
jak upravit žampiony,
omeleta se žampiony recept
Suroviny:
vejce,
voda,
sýr strouhaný,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
petrželka,
olej
Komentáře (8)
Ještě k postupu-já bych už zrovna osmažila všechny žampiony,potom půlku dala stranou a dělala dál podle postupu.Tento postup je zbytečně zdlouhavý