Vepřová kroupová polévka XXL
Zabijačkový prejt je v tomto receptu použít spolu s kroupami jako základ opravdu velmi syté polévky. Silný vývar z vepřového masa a kostí, obrané maso a přílohové pečivo pak umožní jíst pokrm jako hlavní chod i velmi tvrdě pracujícím strávníkům.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 632 kJ / 3 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,77 g |
Tuky | 265,75 g |
Vláknina | 48,04 g |
Cholesterol | 706 mg |
Sodík | 10,47 g |
Sůl | 25,58 g |
Sacharidy | 201,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Moje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Nejnovější recepty
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Suroviny:
bůček,
ocas vepřový,
prejt,
kroupy,
voda,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
majoránka,
česnek,
sedmikráska,
pečivo
Komentáře (6)