Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 133 kJ / 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,77 g |
| Tuky | 10,82 g |
| Vláknina | 18,35 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 126,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJY4
Moje poznámka
Vepřový ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJY4
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 30 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřový řizek ondráš,
ondráš,
ondráš z vepřového masa,
ondras v troube,
ondráš s vepřového masa,
řizek ondraš,
ondráš recept,
ondráš z z vepřového masa,
ondraš v bramborovem,
ondras z panenky,
vepřové maso ondráš,
maso ondraš,
ondráš z vepřové panenky,
veprovy rizek ondraz,
ondráš z vepřového,
veřový ondráš,
zelný ondráš,
řízek ondráš v troube,
ondráš vepřový řízek,
ondráš s vepřovou panenkou
Suroviny:
řízek vepřový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
brambory,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)