Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 841 kJ / 4 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,23 g |
Tuky | 277,16 g |
Vláknina | 50,95 g |
Cholesterol | 564 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 176,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMqM
Moje poznámka
Kuře s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMqM
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 1 minutou
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 49 minutami
Domácí kečup
Mistrova před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuře s čočkou,
kure na cocce,
kuřecí maso s čočkou,
čočka a kuře,
kuře a čočka,
kuře čočka,
pečené kuře s čočkou,
recepty s čočkou,
kure v čočce,
nejlepsi jídla čočka kuře,
kureci stehna s cockou,
čočka kuře,
kuřecí maso na medu s čočkou,
kuře pečené na čočce,
kuře pečené s čočkou,
recept s čočkou,
kuře s čočkou recept,
čočka recept,
recept kure s cockou,
maso s čočkou
Suroviny:
stehno kuřecí,
mrkev,
petrželka,
cibule,
olej olivový,
protlak rajčatový,
vývar kuřecí,
čočka,
med tekutý,
ocet balsamiko,
víno červené suché,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (30)
Bod? No to je snad samozřejmé.