Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Nechte se unést chutí Itálie touto omáčkou. Buďte kreativní a vyberte si variantu s kousky lahodného masa, nebo si pochutnejte na podobě vegetariánské. Svěží a aromatická omáčka se skládá z čerstvé zeleniny a plnotučného sýra, které se krásně propojí s jemností těstovin.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,49 g |
| Tuky | 45,46 g |
| Vláknina | 21,64 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,30 g |
| Sacharidy | 171,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMJ9
Moje poznámka
Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMJ9
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 2 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 3 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 4 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 6 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
špenát baby,
brokolice,
cuketa,
cibule,
česnek,
olej olivový,
ghee,
sůl,
pepř mletý,
koření polévkové,
smetana,
parmazán
Komentáře (3)