Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 867 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,68 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 27,90 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 757 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 181,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové žampiony s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7K71
Moje poznámka
Krémové žampiony s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7K71
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z kvásku
Olga077 před 1 hodinou
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 2 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 2 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 2 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 3 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 3 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 4 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit ze žampionů,
krémové žampiony,
žampiony s těstovinami,
žampion krémový,
co uvařit z žampionu,
testoviny se zampiony,
těstoviny recepty,
co uvařit s čerstvých žampionu,
žampiony kremove,
žampiony recepty,
recepty ze zampionu,
hnede zampiony s testovinami,
kremove testoviny,
jak uvařit hnědé žampiony,
krémové žampiony recept,
co uvarit z cerstvych zampionu,
co uvarit z cerstvych zampionu,
recepty z krémových žampionu,
co uvařit že ze žampionů,
krémové hnědé žampiony
Suroviny:
nudle široké,
žampióny,
špek uzený,
cibule,
česnek,
tymián,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře (3)