Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Játra dělí strávníky na dva tábory. Pokud patříte k těm, kteří je mají rádi, můžete se ji připravit podle tohoto receptu. Orestovaná játra doplní voňavý rozmarýn a k dokonalé chuti jim pomůže povaření na víně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 597 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,77 g |
Tuky | 109,95 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 31,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgA8
Moje poznámka
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgA8
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 13 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 7 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 12 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 13 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 14 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 15 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar drůbeží
Komentáře (2)