Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 576 kJ / 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,24 g |
Tuky | 0,65 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqDG
Moje poznámka
Mrkvovo-batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqDG
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 5 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 6 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
batátový krém,
batátový krém recept,
batatovy krem s mrkví,
mrkvovobatatovy krémem,
mrkvovobatátový krém,
batatovy dort,
mrkvovo batátová polévka,
mrkvový krém,
mrkvobatatovy krem,
batáty s mrkví,
polévka s batátový a mrkvi,
polévka batátový krém,
recept na batátový krém,
mrkvovo porkovy krem,
batátový krém na dorty,
recepty s mrkví,
batatovy dort s ořechy,
recept batáty s mrkví krém,
mrkvovo batátový krémem,
mrkvový krém s pomerančem a kokosovým
Suroviny:
mrkev,
batáty,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)