Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 576 kJ / 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 0,65 g |
| Vláknina | 12,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqDG
Moje poznámka
Mrkvovo-batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqDG
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 9 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 39 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Tématické fráze:
batátový krém,
batátový krém recept,
batatovy krem s mrkví,
mrkvovobatatovy krémem,
mrkvovobatátový krém,
batatovy dort,
mrkvovo batátová polévka,
mrkvový krém,
mrkvobatatovy krem,
batáty s mrkví,
polévka s batátový a mrkvi,
polévka batátový krém,
recept na batátový krém,
mrkvovo porkovy krem,
batátový krém na dorty,
recepty s mrkví,
batatovy dort s ořechy,
recept batáty s mrkví krém,
mrkvovo batátový krémem,
mrkvový krém s pomerančem a kokosovým
Suroviny:
mrkev,
batáty,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)