Vídeňský bramborový salát
Vídeňský bramborový salát není spojený majonézou, ale zalitý horkým vývarem a ochucený octem s hořčicí. Salát je díky kyselkavé chuti příjemně osvěžující a skvěle se hodí třeba jako lehká letní příloha k masu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 990 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,17 g |
Tuky | 29,35 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 142,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLmO
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLmO
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 1 hodinou
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 3 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 17 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 54 minutami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Renata1988 před 8 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 10 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 10 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 15 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 16 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 19 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 19 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 20 hodinami
Suroviny:
brambory,
vývar hovězí,
cibule červená,
olej,
ocet jablečný,
hořčice,
pažitka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (16)
Od včerejška není sice krémovitý, ale zato ho budu za chvíli jíst s takřka tvrdým chlebem od předpředpředvčerejška