Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,38 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Moje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 6 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 22 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Hermelín ve slanině
Přidáno 22. 5. 2025 11:37
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno 22. 5. 2025 10:03
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mléčná polévka
Kajkajak před 41 minutami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 3 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 4 hodinami
Buchty na páře
janatka před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 5 hodinami
Cibulačka po česku
Fitulka před 6 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 7 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 8 hodinami
Tématické fráze:
vařená slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice-recepty,
vaření slepice,
co z vařené slepice,
vařená slepice recepty,
maso ze slepice,
připrava na kari omacku,
vařená slepice-recept,
co udělat z vařené slepice,
varena slepice recept,
slepice na maso,
připrava vařene slepice,
vařené slepice podle jany bouškové,
slepice varena,
recept z vařené slepice,
vařená slepice s lilkem,
teleci kyta na parice,
co uvařit z vařené slepice,
vařené maso ze slepice
Suroviny:
slepice,
koření kari,
mouka hladká,
olej,
hrášek,
mléko,
sůl
Komentáře (3)