Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,38 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Moje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 12 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 5 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 8 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 8 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 8 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 8 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 9 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 9 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 10 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 11 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 11 hodinami
Tématické fráze:
vařená slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice-recepty,
vaření slepice,
co z vařené slepice,
vařená slepice recepty,
maso ze slepice,
připrava na kari omacku,
vařená slepice-recept,
co udělat z vařené slepice,
varena slepice recept,
slepice na maso,
připrava vařene slepice,
vařené slepice podle jany bouškové,
slepice varena,
recept z vařené slepice,
vařená slepice s lilkem,
teleci kyta na parice,
co uvařit z vařené slepice,
vařené maso ze slepice
Suroviny:
slepice,
koření kari,
mouka hladká,
olej,
hrášek,
mléko,
sůl
Komentáře (3)