Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 146 kJ / 2 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,13 g |
Tuky | 46,03 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,11 g |
Sůl | 15,06 g |
Sacharidy | 457,28 g |
Postup přípravy
Program Pečení / Tmavá kůrka
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Moje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 22 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 14 minutami
Extra rychlé lívance
Hambro před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
LILIANA0701 před 5 hodinami
Šišky z mletého masa v královské slanině
Andaluzie před 5 hodinami
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 8 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 15 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 17 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 17 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 18 hodinami
Tématické fráze:
arabský chléb,
gruzínský chléb,
domácí plněný chleba,
domácí plněný chléb,
plněný zapečený chléb,
zapečený plněný chleba,
sýr v chlebu,
domácí chléb se sýrem,
plněny domaci chleb,
domací chleba plněný,
domácí sýr recept,
gruzínský chléb recept,
zapečený plněný chléb,
recept na domácí sýr,
plněný zapečený chleba,
domácí chléb plneny,
zapeceny chleb se syrem,
syr z domaci pekarny,
recept gruzínský chléb,
domácí chleba se sýrem
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
semínka slunečnicová,
semínka lněná,
semínka sezamová,
olej,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka špaldová hrubá,
mouka celozrnna pšeničná,
kvásek,
droždí
Komentáře (6)
Ale prosím o radu, když jsem vytáhla háky, chleba se mi pak "přilepil" na ty "tyčky" na které se hnětací háky dávají, no a chlebík nešel pořádně vyklopit
Takže jsme spodek chleba těžce dolovala, vyklopila jsme jen střed s vrchem. Cu´tově to bylo výborné, tak bych ho chtěla ještě vyzkoušet, ale mám strach, že se mi to zase přilepí.