Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,67 g |
Tuky | 173,46 g |
Vláknina | 37,36 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Moje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Nejnovější recepty
Jahodové carpaccio
Přidáno před 45 minutami
Jahodové košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 17 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 5 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 5 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 6 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 6 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 7 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 8 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 8 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kure spenat,
kuře se špenátem,
priprava spenatu,
kure na cesneku,
kure na spenatu,
spenat recept,
kuře a špenát,
příprava mraženého špenátu,
špenát kuře,
mražené špenátové listy recepty,
kuřecí se špenátem,
kuřecí špenát,
recept kuře špenát,
mrazeny spenat recept,
špenát,
pečené kuře se špenátem,
mražený špenát,
špenátové listy se smetanou,
mražené špenátové listy,
špenát recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl,
listy špenátové mražené,
slanina anglická vcelku,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
masox
Komentáře (16)
Vložila jsem další obrázek, tentokrát z fáze přípravy špenátu, který - jak doufám - rozptýlí Tvoje pochybnosti. Smetana je na něm dobře vidět. Při vaření se částečně vydusí a částečně se - a to je na tom nejchutnější - vstřebá do špenátu.
Vařila jsem to dnes (a také jedla), takže vím, o čem píšu...
Děvčata děkuji, jsem ráda, že se mi focení daří a Vám se líbí...