 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 91,84 g | 
| Tuky | 142,35 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 639 mg | 
| Sodík | 826 mg | 
| Sůl | 1,76 g | 
| Sacharidy | 82,04 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Z paprik seřízneme vršky, odstraníme semeníky a žebra a dobře omyjeme a naplníme masovou nádivkou.
	Krok 2: Drobně pokrájenou cibuli a zeleninu zpěníme na másle, přidáme naplněné papriky a celý pepř a krátce podusíme. Když cibule a zelenina zrůžoví, papriky podlijeme vodou a pečme pod pokličkou v troubě.
	Krok 3: Při dopékání podlijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme. Papriky vyjmeme a omáčku rozmixujeme přidáme na papriky a ještě chvíli prohříváme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Moje poznámka
					 
				
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 6 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 7 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							plněné papriky se smetanou, 
						
						
							plněná paprika, 
						
						
							bulharské plněné papriky, 
						
						
							plněné červené papriky, 
						
						
							plněné papriky ve smetanové omáčce, 
						
						
							plněné papriky, 
						
						
							recepty na plněné papriky se smetanou, 
						
						
							plněné papriky ve smetanové, 
						
						
							recepty paprika, 
						
						
							plněné bulharské papriky, 
						
						
							červené plněné papriky, 
						
						
							týden plněné papriky, 
						
						
							plněné papriky se smetanovou omáčkou, 
						
						
							plněná paprika ve smetanové omáčce, 
						
						
							cervene papriky plnene, 
						
						
							plněná červená paprika, 
						
						
							plněné pariky se smetanou, 
						
						
							jidla z paprik, 
						
						
							plněná paprika se smetanou, 
						
						
							chorvatské plněné papriky
						
					
						Suroviny:
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							máslo, 
						
						
							slanina, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							smetana, 
						
						
							ocet, 
						
						
							cukr, 
						
						
							maso mleté, 
						
						
							cibule, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cibule
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (3)
S vděkem jsem přijal fotku a na ní vidno červené papriky. Totiž, doma v Česku jsme tradičně a bez přemýšlení vařili ze zelených paprik. Až v Americku jsme přešli na červené papriky, z prostého důvodu - mají slabší slupku a jsou snáz stravitelné.