Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 808 kJ / 6 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,06 g |
Tuky | 362,41 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 639,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Moje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 4 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 21 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 56 minutami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 1 hodinou
Velikonoční hlavička
ivka315 před 3 hodinami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 5 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 6 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 7 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový moučník,
tvarohové moučníky,
sváteční buchta,
lehký sváteční moučník pudinkový,
výborný tvarohový moučník,
svatecni tvarohove rezy,
výborný moučník,
tvarohové moučníky na plech,
moučníky na plech s tvarohem,
linecké řezy s tvarohem,
svatecni buchty,
tvarohový moučník na plech,
moučník z tvarohu,
moučník s tvarohem,
linecká buchta s tvarohem,
buchta s tvarohem a pudinkem,
moučník z bílků,
sváteční dezert,
moučníky s tvarohem,
moučníky z tvarohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk,
cukr,
prášek do pečiva,
žloutek,
tvaroh,
mléko,
olej,
žloutek,
pudink vanilkový,
bílek,
cukr
Komentáře (18)
Děkuji
Díky za rychlou odpověď, čím dřív to budu vědět, tím dřív vyzkouším