Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 72,75 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Polévka musí být krémová, hladká a chutnat po zelenině a cítit muškátem.
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Moje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Nejnovější recepty
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový koláč s rozinkami
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 18 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 22 hodinami
Makový chlebíček se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
sunnydog před 29 minutami
Pečená zelenina
Jan54 před 2 hodinami
Kuře na cuketě, rajčatech a zakysané smetaně
Andulin před 2 hodinami
Chlebový nákyp
Kajkajak před 10 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 10 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 13 hodinami
České buchty
Martas6 před 14 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 14 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
jak udělat jíšku,
charakteristika polévek,
polevky charakteristika,
polévka ze zeleninového vývaru,
zeleninova polevka se smetanou,
polevka zeleninovy vyvar,
charakteristika polévky,
jak se dělá vývar,
smetanova zeleninova polevka,
jak dlouho se dělá vývar,
zeleninová smetanová polévka,
jak udělat vývar,
rakouská polévka,
zeleninovo smetanová polévka,
smetanová rybí polévka,
polévky ze zeleninového vývaru,
rakouská polévka recept,
rakouske polevky,
charakteristika vyvaru
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
brambory,
květák,
ořech muškátový,
pepř bílý,
sůl,
smetana sladká,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (4)