Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekové kapsy

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa rozklepeme, osolíme, popepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem, posypeme majoránkou. Krok 2: Do slaniny zabalíme Hermelín nebo Nivu a dáme doprostřed plátku. Krok 3: Plátek přehneme a sklepneme nebo propíchneme párátkem tak, aby se nerozevřel a dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova. Krok 4: Poté vyjmeme kapsy z pánve a dáme na talíř. Krok 5: Do vypečeného tuku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat. Pak přidáme kapsy a dusíme do změknutí. Cibuli můžeme rozmixovat ponorným mixérem a nemusíme již ničím zahušťovat. Podáváme s opečenými bramborami, nebo rýží.

Zveřejněno 26. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové kapsy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jn6y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové kapsy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jn6y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ivana Ch:;-) to je síla, už si člověk nepamatuje, co kdy všechno vařil :-);-)

Na mě vykoukl tenhle recept jako náhodný, dřiv jsem si ho nevšimla, hned mám inspíro co uvařit na neděli, ještě potřebuji něco na zítřek.

Koubkova: moc děkji manželovi!:-)

Posílám velkou pochvalu od manžela:-p:yes:

Monca.H.: Díky!!! Mám radost, že chutnalo!!;-)

:-p nemám slov :-)+1:yes:

přidávám 15 bodík a fotky :-);-) Kapsy byly vynikající!! Určitě budeme dělat častěji:yes:.Neměli jsme doma anglickou,tak jsem tam strčila plátky domácího uzeného špeku od dědy:-D no lahůdka:-!:-!
P.S.: Před dušením jsem k cibulce přidala vodu,nevím jestli to děláte takto,nebo jste na ni zapomněla..těžko říct.Ale my máme rádi šťávičku z výpeku,kterou si poléváme vařené brambůrky :-8;-)

BILKOVAI:;-) díky Ivet..

To mě uteklo:-O Receptík je mňamka. Taky dělávám něco podobného. Takže bodík můžu bez obav udělit:-):yes:...+1

dexulka: díky moc za foto i vyzkoušení receptu;-)

Dobrý den,tak jsem se dnes inspirovala Vaším receptem.Kuřecí plátky jsem den předem naložila.Dnes jsem je naplnila mozzarelou a sušenými rajčaty,zabalenými do debrecínky.K tomu pečená zelenina.Všichni jsme si moc pochutnali :-p Přikládám foto.

Všechno moje krevní skupina :yes::yes:+

;-)Dobrá nápad,poslala jsem bodík. Právě koukám co na obídek. Plněné kuřecí prsíčka děláme taky jen místo česnečku dávámé cibulu nakrájenou na nudličky.:yes:

Skvělé:-p:yes: Ukládám:-)

Jenny, běžná věc i u mne. Každý večer se snažím něco vymyslet a když už si předem něco dám rozmrazit, samozřejmě najdu něco jiného!:-D

škoda,že jsem to nenašla dřív,už mám naložený masino ala řízek...posílám bodík:yes::yes:

Dá se to udělat i z vepřového, u nás je kuřecí hodně oblíbené, tak jsem dělala z prsou. ;-) Díky za body a vyzkoušejte, i ta šťáva nemá chybu.:-p

jj, taky dělám něco podobného a bez majoránky :-p:yes:

Zítra udělám kapsy na oběd dík za typ :yes::-p

je to mňam,něco podobného dělávám,takže vím,že je to dobrota:-p;-)proto bodík posílám;-):yes::-K

Tématické fráze:
domácí debrecínka recept, domaci debrecinka, debrecínka recept, česnekové pagáče, recept na debrecínku, recept na debrecínku, recept na domácí debrecínku, debrecinka, kuřecí debrecínka, česneková kuřecí kapsa, drůbeží kapsa, recepty z debrecinky, recept domaci debrecinky, racept na debrecínku, domácí kuřecí debrecínka, recept domácí debrecinka, vynikající kapsa, výměna kapes, cesnekove recepty, kuřecí prsa, slanina, niva recept

Suroviny:
prsa kuřecí, česnek, majoránka, slanina anglická, sýr hermelín, sůl, pepř mletý, cibule, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu