Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 304 kJ / 1 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,64 g |
| Tuky | 25,56 g |
| Vláknina | 11,21 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 193,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařená cuketa s krevetami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRj4
Moje poznámka
Vařená cuketa s krevetami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRj4
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 48 minutami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit krevety,
krevety recepty,
zeleninový salát s krevetami,
příprava krevet,
příprava neloupaných krevet,
neloupané krevety recept,
jak dlouho se vaří cuketa,
vaříme krevety,
cuketa recepty,
vařená jídla,
krevety recept,
cuketa,
jak dlouho varit cuketu,
krevety neloupane recept,
krevety s cuketou,
neloupané krevety,
žluta cuketa,
neloupane krevety recepty,
krevety priprava,
krevety neloupané
Suroviny:
cuketa,
česnek,
těstoviny,
krevety,
podravka,
olej olivový,
sůl,
rajče,
paprika čerstvá červená,
okurka čerstvá,
sýr mozzarella,
sýr ementál,
cibulka jarní,
uzené moravské,
sůl,
pepř
Komentáře (3)