Pečené vepřové kousky se sušenou hlívou, zázvorem a medvědím česnekem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 262 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,56 g |
Tuky | 19,76 g |
Vláknina | 15,85 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové kousky se sušenou hlívou, zázvorem a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVwk
Moje poznámka
Pečené vepřové kousky se sušenou hlívou, zázvorem a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVwk
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečené vepřové kousky,
vepřové maso se zázvorem,
maso s medvědím česnekem,
pečené maso se zázvorem,
vepřová pečeně,
vepřová pečeně kousky,
maso na medvědím česneku,
jak uchovat medvědí česnek,
veprove kousky pecene,
jak uchovat zázvor,
pečené vepřové maso s česnekem,
vepřové kousky,
maso se zázvorem,
veprova pecene s hlivou,
vepřové pečené kousky,
vepřové na zázvoru,
pečené kousky masa,
jak uchovat pečené maso,
koření na vepřovou pečeni,
jan uchovat medvědí česnek na zimu
Suroviny:
pečeně vepřová,
cibule,
česnek,
hlíva ústřičná,
česnek mědvědí,
koření,
kmín celý,
sůl,
olej,
voda
Komentáře (16)