Suroviny
Porce: 16 větších
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 619 kJ / 4 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,68 g |
| Tuky | 179,16 g |
| Vláknina | 44,00 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 807 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 572,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebánky se škvarkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p84y
Moje poznámka
Chlebánky se škvarkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p84y
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené křenové brambory
cookamater před 19 minutami
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 24 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 1 hodinou
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 4 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 10 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 11 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 12 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 14 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
chlebánky- upect,
recepty se škvarkama,
peceme se skvarkama,
peceme ze skvarkama,
nejlepší chlebánky,
škvarkové chlebánky,
salamove chlebanky,
recept se škvarkama,
škvarkový chleba,
recept na chlebánek slaný,
chleba se sádlem a škvarky,
malej ze škvarkama,
skvarkovy chlebanek,
chleba se škvarkma,
muffiny se škvarkama,
housticky se skvarkama,
chléb se škvarky,
chleba se škvarky,
chlwba se škvarkama,
se škvarkama
Suroviny:
škvarky,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
vejce,
droždí,
mléko,
sůl
Komentáře (3)