Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 468 kJ / 2 741 kcal
Bílkoviny68,55 g
Tuky102,90 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 6,51 g
Sůl16,25 g
Sacharidy377,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Betyna

7. 12. 2010 14:04

:yes: +1 krásné

cathleen

7. 12. 2010 12:15

Iri, určitě ano, jen dej méně droždí - buď 14 g živého (to používám prakticky pořád) nebo lžičku sušeného (to mě párkrát "vypeklo", tak na něj moc nespoléhám). A mouku použiješ jakou? Pokud hladkou, bochník by ti mohl z pečky utéct...pokud opravdu pšeničnou chlebovou, jak je v receptu, mělo by to být dobré;-)

Irrena

7. 12. 2010 12:10

Cathleen vypadají parádně, ostatně jako všechno co jsi upekla:yes::yes:Dalo by se z toho těsta hned v pečce upéct chléb:-?:-?:-?

Danna

3. 10. 2010 17:52

rohlíky, bagety nebo chleba - vždyť je to jedno, jak si to kdo nazve, hlavně, že jsou výborný:yes: a to jsou:-!;-)

cathleen

24. 9. 2009 16:29

Z kynutého slaného těsta jde udělat prakticky cokoliv, jakýkoliv tvar....nedělala jsem rohlíky, ale podlouhlé bulky, podle velikosti talíře, na kterém leží, je to, myslím, vidět;-)Z půlkila mouky by ani tři chleby nebyly.....
Halucinace prý bývají někdy i ve střízlivém stavu:-)

Věrka.

24. 9. 2009 14:40

Tomu teda říkám rohlíky, mě se ale zdá, že vidím chleba, asi mám halucinace a dokonce ve střízlivém stavu.

Marta

15. 3. 2009 11:23

teda luxusní :-p:yes:

mirca75

14. 3. 2009 21:31

Cathleen:-)když vidím tyhle nádherné rohlíky tak vím že JE TO RUKAMA(viz bagety:-D) a ty vaše jsou jak je vidět velmi šikovné.No zamakám na tom:-))a budu se chtít alespoň přiblížit;-)tomuto umění

JanaDorazinova

14. 3. 2009 13:26

No, na první fotce se mi zdálo, že je to chleba! Tak jsem se mrkla pořádně, no, krááása!:yes:

cathleen

14. 3. 2009 12:29

:yes:Ano, moc. Pečivo se škvarkama nám moc chutná (minulý víkend jsem pekla dvakrát za sebou škvarkový chleba, protože ten první mi mužstvo hned sež..lo):-D

vybusna

14. 3. 2009 12:25

ok....vyzeraju uzasne na tvojom fote...aj tak chutia;-)?

cathleen

14. 3. 2009 12:19

Ano, těsto vždycky kyne dvakrát. Jednou po vypracování, pak ho vyklopíš na stůl, pořádně propracuješ, nakrájíš, vytvaruješ a na plechu necháš znovu kynout. Pak pomašlovat (třeba vejcem) a dát péct do vyhřáté trouby:yes:

vybusna

14. 3. 2009 12:15

tomu ale nerozumiem....takze ja mam nechat v pekarne vykysnut cesto a potom este raz po vytvarovani peciva?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: škvarkové rohlíčky škvarkové bulky škvarkové buchty škvarková buchta jak umotat rohlíky škvarkové rohlíčky recept jak umotat rohlík škvarkové rohlíky z domácí pekárny rohlíky se škvarkama svarkove rohliky škvarkové bagety škvarkový chleba skvarkove domácí rohlíky bulky se skvarkama recept na škvarkove bulky škvarkový rohlíčky rohlíčky škvarkové recept na škvarkové rohlíčky sádlo z domácí pekárny recept na rohlíky

Suroviny: mléko, voda, mouka chlebová pšeničná, sádlo, sůl, droždí, škvarky

TopRecepty.cz

Škvarkové rohlíky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lz1