Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,98 g |
Tuky | 52,13 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,70 g |
Sacharidy | 81,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7ZR
Moje poznámka
Rychlý boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7ZR
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 7 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 14 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 6 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 7 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 7 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
rychlý boršč s červenou řepou,
levný boršč,
rychly recepty,
boršč z leča,
boršč,
zamrazeni leča,
borčš,
boršč z naložené řepy,
bořšč z červené řepy naložené,
zamražení červené řepy,
rychlá polévka boršč,
boršť,
ruský borčš,
červená řepa zamražení,
boršč hovězí,
rychlý boršč s červenou řepou recept,
rychly recept,
steril.lečo,
boršč s červenou řepou,
rychli levny recepty
Suroviny:
cibule,
máslo,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
maso vepřové,
zelí bílé,
lečo,
řepa červená,
protlak rajčatový,
ocet,
cukr,
šlehačka,
brambory,
klobása
Komentáře (6)