Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,98 g |
Tuky | 52,13 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,70 g |
Sacharidy | 81,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7ZR
Moje poznámka
Rychlý boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7ZR
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 35 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 14 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
rychlý boršč s červenou řepou,
levný boršč,
rychly recepty,
boršč z leča,
boršč,
zamrazeni leča,
borčš,
boršč z naložené řepy,
bořšč z červené řepy naložené,
zamražení červené řepy,
rychlá polévka boršč,
boršť,
ruský borčš,
červená řepa zamražení,
boršč hovězí,
rychlý boršč s červenou řepou recept,
rychly recept,
steril.lečo,
boršč s červenou řepou,
rychli levny recepty
Suroviny:
cibule,
máslo,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
maso vepřové,
zelí bílé,
lečo,
řepa červená,
protlak rajčatový,
ocet,
cukr,
šlehačka,
brambory,
klobása
Komentáře (6)