Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 685 kJ / 2 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,94 g |
| Tuky | 150,88 g |
| Vláknina | 28,64 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 357 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 251,68 g |
Postup přípravy
Asi po 30 min. musím pekáč obracet, zezadu mi peče víc, pak vypnu a nechám 10 min. dojít.
Zveřejněno 28. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin s náplní pomeranče, jablek a meduňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRK4
Moje poznámka
Závin s náplní pomeranče, jablek a meduňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRK4
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z medunky,
svařená jablka,
medunka recepty,
meduňka recept,
čaj z meduňky,
závin s jablky pomerančem,
recepty z pomeranču,
karamelizovany pomeranč,
karamelizované pomeranče,
jablka a pomeranče,
svarena jablka na strudl,
strudl s pomerancem,
závin z listového těsta s pomeranci,
listove těsto pomeranče,
pomeranč,
rerich v kuchyni,
zavin z jablek,
s pomeranci a jablky,
svařená jablečná náplň,
strudl s pomeranci
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
pomeranče,
citron,
meduňka,
koření na svařené víno,
vejce
Komentáře (23)