Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 487 kJ / 1 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,66 g |
| Tuky | 89,62 g |
| Vláknina | 68,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 66,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekové fazolky na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v805
Moje poznámka
Česnekové fazolky na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v805
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
úprava fazolek,
fazolky na špeku,
fazolky recept,
zmrazené zelené fazolky jako příloha,
fazolové lusky na kyselo k masu,
fazolove lusky na speku acesneku,
cerstve fazolky uprava,
zelené fazolky na špeku,
jak orestovat fazolky,
úprava zelenýh fazolek,
uprava zmrazenych fazolek,
zmrazené fazole recepty,
priprava zmrazenych fazolek,
recepty-zmrazené fazolky,
uprva ryb,
jak upravit zelené fazolky na špeku,
příprava zelených fazolků,
zmrazené fazolové lusky se žampiony a česnekem,
zelené fazolky zmrazené,
recept na zmrazené zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
cibule,
česnek,
špek,
pepř citronový,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (7)