Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 849 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,26 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 44,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Moje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 16 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Kava 2 před 24 minutami
Buřty na pivě s kečupem
Iwana666 před 53 minutami
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 10 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 13 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 13 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 14 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 14 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 15 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 15 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 15 hodinami
Tématické fráze:
bedlový guláš,
houbový perkelt,
noky,
maďarské noky,
noky z hladké mouky,
bedlový guláš recept,
perkelt recept,
noky z hrubé mouky,
perkelt z králíka,
perkelt,
bedlový řízek,
bedly do mrazaku,
noky recept,
houby recepty,
perkelt z bedel,
perkelt z hub,
gulaš z bedel,
guláš z bedly,
bedly v lednici,
bedlový guláš
Suroviny:
cibule,
houba bedla,
paprika,
rajče,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
nať petrželová,
vejce,
voda,
sůl,
mouka hladká,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Já se právě včera bedel takhle elegantně "zbavila"....a večer jsme dostali další
Dělala jsem z bedel, protože nás jimi zásobují různí známí, roste jich hodně. Bála jsem se, jestli houba nebude jako "hadr", ale mile mě to překvapilo - připomínalo to maso