Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášovo fazolová polévka

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mattahaj

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 618 kJ /
387 kcal
Bílkoviny12,00 g
Tuky5,17 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 751 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy67,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme sladkou papriku, lehce zasmažíme. Krok 2: Přidáme na kostky nakrájené brambory, mrkev a papriku a také lehce zarestujeme. Krok 3: Zalijeme horkou vodou. Přidáme masox, kmín, sůl a pepř. Krok 4: Vaříme přibližně 15-20 minut. Krok 5: Když jsou brambory měkké tak do polévky vlijeme fazole i s tomatovým nálevem. Provaříme a zahustíme. Na konec můžeme přidat majoránku.

Zveřejněno 1. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LJ1A

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LJ1A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Taky jsem dnes vařila gulášovo-fazulovou polévku.:-p Na másle jsem orestovala nejenom nadrobno nakrájenou cibulku, mrkev a petržel nakrájený na půl kolečka, ale i na malé kousky nakrájené špekáčky a rozmačkaný česnek. Vše zaprášila sladkou paprikou, gulášovým kořením a hladkou moukou (2 lžíce). Polévka je lepší, když se mouka trochu osmaží. Po 10 - 15 minutách přidala brambory, které jsem uvařila zvlášť a z konzervy bílé fazole. Ochutila vegetou, majoránkou. :-p Martino posílám +5.:yes:

Takova polevka, to je moje. Takze posilam 4. bod. :yes::-p:-K

Já právě v jídlech a hlavně polévkách uzeninu nemusím :-(( Proto tahle varianta "gulášovky" :-D
Moc děkuji za bodíky.

Díky za moc pěkný recept na "bezmasou" polévku :yes:;-).

Mattahaj, polívčičky dobré jsou a ta tvoje nebude výjimkou. Dávám ti 2.bod:yes:

Tématické fráze:
fazolová polévka, fazolová polévka recept, fazolová polévka z konzervy, polévka fazolová z konzervy jednoduchá, fazulová polévka, polevky, gulašovou polívku, fazolová polévka s paprikou, gulasovo fazolova polevka, recept na fazolovou polivku, recept na fazolovou polevku, fazolová polívka z konzervy, gulasovofazolova polévka, fazulová polévka s klobásou, fazulová polívka, recept na gulašovou polivku, polévka z fazolí v tomatě, polévka z bílých fazolí z konzervy, fazolová polévka se sladkou paprikou, polévka

Suroviny:
fazole červené v rajčatovém nálevu, cibule, česnek, brambory, mrkev, paprika čerstvá červená, masox hovězí, olej, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, majoránka, voda, mouka hladká, párky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]
]