Houby ve slaném nálevu podle Marty
Nasbírali jste doslova hromadu hub a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte je zavařit ve slaném nálevu. Sklenice hub zajisté přijde vhod nejen za dlouhých zimních večerů. Pokud k houbám přidáte i koření, máte hotovou směs do omáčky raz dva.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houby ve slaném nálevu podle Marty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1DL
Moje poznámka
Houby ve slaném nálevu podle Marty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1DL
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 30 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 35 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 49 minutami
Svíčková na smetaně
Sirael před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 1 hodinou
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 hodinou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zavařování hub,
nálev na zavařování hub,
zavařování žampionů,
zavařujeme houby,
zavařování hub recept,
houby v soli,
houby naložené v soli,
zavařené žampiony,
nálev na žampiony,
zavařování hub recepty,
naložené houby v soli,
houby zavařovaní,
žampiony v nálevu,
zavarene houby,
recept na zavařováni hub,
houby recepty zavařování,
naložené houby,
žampiony zavařovani,
recepty zavařování hub,
nejlepší nakládané houby
Suroviny:
voda,
sůl,
houby,
sůl
Komentáře (19)
Moc děkuji za případnou pomoc.
K receptu nejsou žádné komentáře.