Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 038 kJ / 487 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,92 g | 
| Tuky | 6,28 g | 
| Vláknina | 10,37 g | 
| Cholesterol | 141 mg | 
| Sodík | 495 mg | 
| Sůl | 1,21 g | 
| Sacharidy | 32,26 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso si uvaříme vcelku den předem, ne úplně doměkka.
	Krok 2: Do hrnce na sádlo dáme nakrájenou cibuli na menší kousky, studené maso si nakrájíme na čtverečky a když je cibulka opečená, přidáme a necháme chvíli osmažit.
	Krok 3: Pak nasypeme pepř, mletou papriku, zalijeme vývarem co jsme vařili maso, přidáme masox, rajčatový protlak, kmín a česnek, paprikový lusk, který pokrájíme na malé proužky a necháme vařit.
	Krok 4: Později dáme pokrájené brambory na čtverečky jako maso, vhodíme libeček a majoránku, vaříme až brambory změknou a nakonec polévku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a dosolíme.
Zveřejněno 11. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Gulášovka rychlejší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myP0
Moje poznámka
					
				
Gulášovka rychlejší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myP0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gulášovka, 
						
						
							gulášovka recept, 
						
						
							domácí gulášovka, 
						
						
							recept na gulašovku, 
						
						
							gulašovka z konzervy, 
						
						
							gulášovka z vepřové konzervy, 
						
						
							gulášovka z vepřového masa, 
						
						
							gulasovka z veproveho, 
						
						
							dobrá gulášovka, 
						
						
							výborná gulášovka, 
						
						
							recept gulášovka, 
						
						
							gulážovka, 
						
						
							jak zahustit gulášovku, 
						
						
							gulašovka bez masa, 
						
						
							guášovka, 
						
						
							recept na domaci gulasovku, 
						
						
							vepřova gulašovka, 
						
						
							gulášovka z vařeného masa, 
						
						
							guladovka, 
						
						
							gulasovka z hovezi konzervy
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							masox, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							pepř, 
						
						
							libeček, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sádlo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (16)
Přadala jsem foto