Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 286 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 4,48 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 165,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme ryžu, aby sa obalilo každé zrnko ryže. Zalejeme horúcim kuracím vývarom, prikryjeme pokrievkou, stiahneme plameň, dusíme 20 minút a vypneme oheň.
Krok 2: Do ryže dáme natrhané kuracie mäso, mrkvu a petržlen pokrájané na kolieska. Okoreníme, posypeme na jemno pokrájanou petržlenovou vňaťou, načechráme vidličkou, rozdelíme na taniere a podávame s kyslou uhorkou.
Krok 3: Nesolíme, lebo vývar je dosť slaný. Nekoreníme ničím iným, nepridávame žiadne dalšie ingrediencie, nesypeme nijakým strúhaným syrom, ale nechávame vyniknúť jemnej chuti kuracieho mäsa.
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné kuřecí rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXY6
Moje poznámka
Jemné kuřecí rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXY6
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 5 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí rizoto,
rizoto,
rizoto z vařeného kuřečího masa,
kuřecí rizoto recept,
rizoto recept,
kuřecí recepty,
recept na rizoto,
recept rizoto,
české rizoto,
recepty rizoto,
vařené kuřecí maso,
české rizoto recept,
kuřecí,
kuřecí ryzoto,
rizoto kuřecí,
drubeží rizoto,
drůbeží ryzoto,
recepty na rizoto,
jemné drůbeží rizoto,
jak uvařit rizoto
Suroviny:
rýže,
vývar,
mrkev,
petržel,
nať petrželová,
pepř černý,
olej
Komentáře (1)