Čína z vepřového masa
Masové směsi à la čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá rodina. V receptu je vepřové maso, ale použít můžete i kuřecí či krůtí.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 863 kJ / 1 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,98 g |
Tuky | 32,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na nudličky a na pánvi smažíme na oleji až zesklovatí.
Krok 2: Přidáme na nudličky nakrájené maso a orestujeme.
Krok 3: Přidáme dle chuti sůl, koření na čínu, kari a pepř.
Krok 4: Podlijeme vodou a dusíme, až je maso skoro měkké.
Krok 5: Přidáme zmrazenou zeleninu a ještě asi 10 minut podusíme.
Krok 6: Nakonec zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody a dusíme asi dvě minuty.
Krok 7: Podáváme s vařenou rýží.
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína z vepřového masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEV9
Moje poznámka
Čína z vepřového masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEV9
Nejnovější recepty
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 2 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 2 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené žemle s cuketovou smaženicí
Přidáno před 2 hodinami
Plněné řepné listy
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková nutela
Kate86 před 2 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 3 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 4 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 4 hodinami
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 6 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 6 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 7 hodinami
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 7 hodinami
Jemný boršč
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
čína recept,
čína z vepřového nejlepší recept,
vepřová čína,
vepřová čína recept,
maso na čínu,
vepřové maso recepty na čínu,
vepřové maso na čínu,
recept čína,
čína recept vepřové,
čína z vepřového masa s rýží,
vepřové maso čína,
recepty cina,
jak naložit vepřové maso na čínu,
recepty čína vepřové,
veprove maso recepty cina,
vepřové na čínu,
recept na veprovou cinu,
vepřové čína,
čína recepty,
jídlo čína
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sůl,
koření čína,
koření kari,
pepř mletý,
olej,
zelenina,
solamyl
Komentáře (33)
jelikož to vypadá jak už jednou strávené
Čína
No, spíše divočina
Ale rozhodně ne taková, jak račte psát
Potom znovu rozmíchat a zahušťovat(řidší kašičkou).Pokud u nás někdy zbyla,nikdy nebyl problém s ohříváním a řídnutím(ani druhý den). Ať v MW troubě nebo na pánvi.Vyzkoušejte si.
a jak píše Eliza - naše máma taky takovou čínu dělala, pamatuji si na ni a chutnala mi
Jak čtu, tak jsem solamylem nikdy nezahušťovala, to je o zvyku. Vyzkouším
K receptu nejsou žádné komentáře.