Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 187 kJ / 1 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,47 g |
| Tuky | 9,38 g |
| Vláknina | 14,55 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 536 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 52,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s perníkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYZr
Moje poznámka
Hovězí s perníkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYZr
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 10 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 13 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 2 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 5 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 5 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 6 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 6 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 7 hodinami
Tématické fráze:
perníková omáčka,
perníková omáčka recept,
perníková omáčka k masu,
recept na pernikovou omacku,
hovězí s pernikem na strouhani,
srnčí s perníkovou omáčkou,
hovězí plátek s perníkovou omáčkou,
hoviezi maso s pernikovou omáčkou,
hovězí na víně s pernikem,
peru omáčka recept,
s pernikovou,
hovezi na pernikove omacce,
hovězí maso s tmavou omáčkou,
hovezi z omackou,
srnci pernikova omacka,
recepty perníková omáčka,
hovězí s perníkového omackou,
hovězí v perníkovém koření,
hovězí s cizrnou a perníkem,
maso s perníkovou omáčkou
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
cibule,
zelenina kořenová,
máslo,
víno červené,
bujón,
marmeláda rybízová,
koření do perníku,
citron,
sůl,
pepř,
jíška tmavá instantní
Komentáře (12)