Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 510 kJ / 1 078 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,90 g |
| Tuky | 34,13 g |
| Vláknina | 2,63 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Moje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 11 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 12 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 12 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 5 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 8 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 8 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 9 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 11 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 11 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 12 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 12 hodinami
Tématické fráze:
selečí kotleta,
selečí kotleta recepty,
naložení selete,
kančí sele,
selečí kotlety,
selečí kotletky,
selečí kotleta recept,
jak upravit sele,
steak ze selete,
vepřové na bylinkách,
selečí kotletka,
kančí sele recept,
pecene sele kotleta,
guláš z mladého selete,
guláš z mladého selete,
jak naložit kotletu na steak,
recept selečí kotleta,
veprova kotleta ze selete recept,
kančí sele recepty,
sele
Suroviny:
kotleta vepřová,
koření italské,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (10)
foto..jako vždy..nebudu to psát porád dokola