Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 510 kJ / 1 078 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,90 g |
| Tuky | 34,13 g |
| Vláknina | 2,63 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Moje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 23 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 12 minutami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 22 minutami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 57 minutami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 1 hodinou
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 1 hodinou
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Majka80 před 2 hodinami
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 4 hodinami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 4 hodinami
Tématické fráze:
selečí kotleta,
selečí kotleta recepty,
naložení selete,
kančí sele,
selečí kotlety,
selečí kotletky,
selečí kotleta recept,
jak upravit sele,
steak ze selete,
vepřové na bylinkách,
selečí kotletka,
kančí sele recept,
pecene sele kotleta,
guláš z mladého selete,
guláš z mladého selete,
jak naložit kotletu na steak,
recept selečí kotleta,
veprova kotleta ze selete recept,
kančí sele recepty,
sele
Suroviny:
kotleta vepřová,
koření italské,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (10)
foto..jako vždy..nebudu to psát porád dokola