Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 19,37 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Moje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Nejnovější recepty
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 2 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 21 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
LILIANA0701 před 2 hodinami
Šišky z mletého masa v královské slanině
Andaluzie před 2 hodinami
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 6 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 12 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 14 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 15 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 15 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na byci zlazy,
býčí žlázy recept,
byci zlazy recepty,
recept býčí žlázy,
recepty na byčí žlazy,
jak připravit býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
bici zlazy,
bíčí žlázy recept,
bíčí žlazy recepty,
býčí žlázy příprava,
recepty z býčích žláz,
příprava býčích žláz,
čína z býčích žláz,
byči žlazi,
býčí žláza,
býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy brno,
býčížlázy
Suroviny:
býčí žláza,
žloutek,
olej,
feferonka,
omáčka worcesterová,
maggi,
sůl,
cukr,
cibule
Komentáře (35)
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Býčí žlázy jsem jedla jako malá holka. Maminka je připravovala na cibulce s vínem, nebo smažila v těstíčku.
Zarazil mě Elizin názor, že je to přežitek z dob, kde lidé z hladu "sežrali" všechno... V tomhle s ní nemůžu souhlasit.
Býčí žlázy mají velmi jemné maso, a je-li správně upravené, stává se opravdovou DELIKTESOU. Býčí žlázy nejsou v pravém slova smyslu vnitřnostmi. Jsou to DROBY a na rozdíl od ledvin nebo jater se v nich NEHROMADÍ ŽÁDNÉ ODPADNÍ LÁTKY.
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-d..." target = "_blank">www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Jani, za receptík posílám +10.