Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 211 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/935Z
Moje poznámka
Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/935Z
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 5 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 5 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 5 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 5 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 6 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 7 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 7 hodinami
Tématické fráze:
nať z petržele a celeru,
jak udělat celerovou šťávu,
petrželová nať na zimu,
kuře s celerem,
jak udělat celerovou šťávu,
celer s natí,
vývar z petrželové nati,
kuře se štavou na knedlík,
kuře s s celerem a s houbami,
recepty-celerová nať,
celerova nat ke ke kuřeti,
celerova nat do mrazaku,
cibulova nat v mrazaku,
co. z celerove nate,
co s celerovou nati,
vyvar petrzelove nati,
jak udelat šťávu z petržele,
jak poznat masáka,
petrželová nať mrazák,
celer nat petržel recept
Suroviny:
kuře,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
houba masák,
nať celerová,
nať petrželová,
olej,
solamyl,
vývar kuřecí,
sůl
Komentáře (5)
Doporucuju temi natemi sypat kure az pred dopecenim, tim bys tomu mohla predejit. A urcite bych "to cerne" pred podavanim z kurete sundala!