Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 607 kJ / 1 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,76 g |
Tuky | 200,53 g |
Vláknina | 0,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 2,44 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo bramborem.
Zveřejněno 8. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYAW
Moje poznámka
Hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYAW
Nejnovější recepty
Ajvar z paprik
Přidáno před 10 minutami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 7 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Kuřecí křupky z HF
Přidáno 20. 7. 2025 13:47:07
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 17 minutami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 3 hodinami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 5 hodinami
Francouzské řízečky
parisn8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí plátky recept,
hovězí plátky recepty,
hovezi platek,
nakládané hovězí maso,
recept na hovězí plátky,
hovězí plátky na kmíně,
tvrdé hovězí maso,
nakládané hovězí plátky,
marináda na hovězí plátky,
tvrdé hovězí,
jak na tvrdé hovězí maso,
nakladane hovezi,
křehké hovězí,
recepty na hovězí plátky,
recepty hovězí maso plátky,
křehké hovězí maso,
jak pripravit hovezi plátky,
hovězí plátky příprava,
hovězí maso tvrdé
Suroviny:
maso hovězí,
olej,
česnek,
majonéza,
solamyl,
kmín mletý,
omáčka sojová,
hořčice pikantní,
maso,
masox,
sůl
Komentáře (13)