Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí prsty v listovém těstě se špenátem a jogurtovým dresingem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 003 kJ /
240 kcal
Bílkoviny9,66 g
Tuky7,73 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji si osmahneme cibulku, česnek, přidáme špenát, koření na ryby a necháme dusit. Krok 2: Rozválíme si listové těsto posypeme kořením na ryby, na něj naskládáme smažené rybí prsty, na ně dáme špenát, zabalíme a potřeme rozšlehaným vejcem. Krok 3: Pečeme na 220°C 15 - 20 minut.

Zveřejněno 17. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDAk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDAk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Anna Kocikova: já se toho taky bála :-D a ono to kupodivu chutná výborně :-D

Teda Šárko,takový humus jsem si v životě nedovedla představit:-8ale když vidím fotodokumentaci a vím,že v těstě jen tak můžou krabí tyčinky odpočívat-co říci;-)První bodík a zkusím,člověk nesmí být zbabělec a pokud je a v kuchyni-no tak pánbíček s náma:-))
Věřím,že Tě tento můj komentík neodradil a budeš dávat další príma mňamky;-):yes:

Tématické fráze:
rybí filé v listovém těstě, těsto na ryby, ryby prsty, listové těsto se špenátem, rybí prsty, špenatové prsty, zapečený špenát v listovém těstě s filém, listový špenát s rybou, file v listovem teste, krabí tyčinky s jogurtovým dresingem, rybi testa, rybi testa, krabí prsty v listového těsta, ryba zabalena spentem, filé v listového těsta, rybí filé v listovém těstě recepty, rybi file zapečené v listovém těstě, filé se špenátem v listovém těstě, recepty na ryby prsty, rybi file vlistovem teste

Suroviny:
rybí prsty, špenát, těsto listové, cibule, vejce, česnek, sůl, pepř, koření na ryby, olej, jogurt bílý, cukr, kopr, ocet

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu