Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 23,19 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 32,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Moje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 39 minutami
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 7 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Tématické fráze:
houbová omáčka recept,
filé na houbách,
houbová omáčka,
ryba s houbovou omáčkou,
houbová omáčka na ryby,
treska s houbovou omáčkou,
rybí filé s houbovou omáčkou,
houbové recepty,
žapiony omáčku,
filety s houbovou omáčkou,
rybí filety s houbovou omáčkou,
rybí filé na žampionove omacce,
file s na houbách,
recept na filé s na houbách,
file s houbama,
recepty s houbami,
rybi filety s omackou houbovou,
rybí filetna houbách,
rybí file s houbová omáčka recept,
rybí filet s houbovou omáčkou
Suroviny:
filet z ryb,
citron,
víno bílé suché,
žampióny,
smetana kysaná,
cibule,
mouka,
hořčice,
nať petrželová,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)