Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 716 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,92 g |
Tuky | 44,67 g |
Vláknina | 42,80 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 65,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Moje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Nejnovější recepty
Ořechový koláč s krémem a čokoládovou polevou
Přidáno před 1 hodinou
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 3 hodinami
Makovník s citronovou polevou
Přidáno před 6 hodinami
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 7 hodinami
Porcovaná žemlovka s jablky a tvarohem, zapečená se sněhem
Přidáno před 7 hodinami
Müsli snídaně s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 40 minutami
Ředkvičkový salát
wimra před 57 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 2 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
PetraRaf před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Jandulka13 před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí stehna
Miras3110 před 3 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Drejka741 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zelí,
vepřové v zelí,
dusene modre zeli,
modre zeli,
dušené zelí,
dusene veprove,
vepřové se zelím,
recept na dušene modre zeli,
vepřová plec na zelí,
dusene veprove v zeli,
vepřové dušené v zelí,
modré zelí recept,
vepřové zelí,
vepřové a zelí,
vepřové dušené,
vepřové na zelí recept,
modré zeli recepty,
dušené zelí recept,
vepřové plecko na zelí,
vepřové maso na zelí
Suroviny:
plecko vepřové,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
smetana zakysaná,
česnek,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (13)