Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 189 kJ / 2 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,36 g |
| Tuky | 133,43 g |
| Vláknina | 64,82 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 929 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 211,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole uvařit s bobk. listem doměkka.
Krok 2: V tlakáči uvařit žebra, po vystydnutí z nich obrat maso.
Krok 3: V kastrolu na sádle orestovat cibuli pokrájenou na kolečka, v tom zarestovat mouku a vymíchat jíšku, vmíchat papriku, zalít vývarem ze žeber. Povařit (omáčka musí být hustší), přidat uvařené fazole, kečup nebo protlak, utřený česnek, sůl, pepř, feferonku, případně dochutit dle své chuti. Krátce provařit.
Krok 4: Posypat pažitkou a podávat s chlebem.
Zveřejněno 18. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš staré rančerky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53oR
Moje poznámka
Guláš staré rančerky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53oR
Nejnovější recepty
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová sekaná na pečeném česneku a cibulích z pomalého hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 6 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 7 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 8 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 8 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 10 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 13 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 13 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 14 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak vymíchat guláš,
gulas ze zeber,
guláš z žeber,
fazole v tlakáči,
uzene zebra v tlakaci,
guláš z uzených žeber,
žebra guláš recept,
guláš s starým chlebem,
guláš podle starého receptu,
guláš s uzenych žeber,
fazolov guláš z žebra,
stare recepty na uzeninu,
stare dobre recepty,
gulas z žebra,
kančí guláš z žeber,
fazule v tlakáči,
sulc v tlakáči,
stará omáčka na žebra,
recept uzené žebra v tlakaci,
žebra v tlakáči
Suroviny:
fazole bílé,
žebra uzená,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
kečup sladký,
česnek,
žebra uzená,
sůl,
pepř,
bobkový list,
feferonka,
pažitka
Komentáře (5)