Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| Tuky | 102,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 6,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v ledničce. Ráno ještě obrátíme.
Krok 2: Pak maso vyndáme z marinády, tu vlijeme do tlakového hrnce, zahřejeme, vložíme maso, případně podlijeme a necháme dusit cca 20-25 minut.
Krok 3: Po otevření hrnce zkontrolujeme, zda je maso měkké – mělo by být, případně dochutíme (já už nedochucovala, koření obsahuje i sůl, takže opatrně), necháme na vypnutém sporáku odpočinout asi 10 minut a podáváme.
Krok 4: Já jako přílohu zvolila br.kaši a salát Moravanku.
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Moje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 13 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 54 minutami
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 3 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 3 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 14 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 15 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka,
hovězí líčka recept,
hovězí líčka recepty,
hovězí líčka bez vína,
koření hungaria,
licka recept hovězí,
recepty hovezi licka,
líčka recepty,
co jsou hovězí líčka,
recept na líčka hovazi,
recepty na hovězí líčka,
recept na hovezí licka,
makro hovězí líčka,
lickovy salat,
hovězí líčka makro,
recept hovězí licka,
hovězí líčka -příloha,
líčka recept,
recept na líčka,
hovězí líčka a recept
Suroviny:
líčka hovězí,
víno červené,
koření hungaria,
olej olivový extra virgin
Komentáře (24)